Een walking dinner, misschien heeft u er nog nooit van gehoord, maar deze nieuwe trend is een hele bijzonder vorm van dineren. Een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes die samen een compleet diner vormen.

Tapas, maar dan anders

Het voordeel van een walking dinner is dat uw gasten niet aangewezen zijn op één vaste zitplaats, maar alle tijd en vrijheid genieten voor informele contacten. Uw gasten worden overrompeld door bijzondere gerechtjes die gemakkelijk te eten zijn. Alle gerechten worden ieder op een unieke wijze gepresenteerd in een glazen coupe, op een klein bordje, in een kommetje of heel simpel op een porseleinen lepel. Een diner zonder vaste plaatsen, met meerdere gangen gevuld met kleine culinaire gerechten.

Tot in de puntjes verzorgd

Het spreekt voor zich dat wij tevens een servet en bestek aanbieden en dat al het servies netjes wordt opgeruimd, zodat er geen rommelige sfeer heerst. Wij serveren een passende portie zodat de gerechten eenvoudig met een vorkje, lepeltje of door kwestie van een gewone hap genuttigd kunnen worden. Vanzelfsprekend worden alle gerechten op elkaar afgestemd. Wat zeker mag zijn, is dat alles prachtig is gestyled en elk gerecht met eigentijds servies wordt geserveerd.